Hulp op afstand

Wij kijken graag met je mee, helpen je met instellen of regelen het voor jou. Hierbij gebruiken we onderstaande applicaties.

Teamviewer
TeamViewer QuickSupport, is een kleine klantmodule geoptimaliseerd voor spontane ondersteuning en er zijn geen installatie of administrator rechten nodig: gewoon downloaden, dubbelklikken en het opgegeven ID en wachtwoord aan onze supportdesk medewerker doorgeven. TeamViewer Host, wordt gebruikt voor continue toegang tot externe computers, zodat het een ideale oplossing is voor toepassingen als bijvoorbeeld externe monitoring en beheer.

Teamviewer QuickSupport TeamViewer HostAnyDesk

Heeft u al TeamViewer op uw computer staan? Dan is er een alternatief voor snelle toegang via AnyDesk. AnyDesk zorgt voor veilige en betrouwbare externe desktopverbindingen voor zowel IT-professionals als gebruikers on-the-go.

AnyDesk download


24Connect RMM
Met 24Connect RMM kunnen we naast ondersteuning op afstand ook de technische staat van uw device uitlezen. Zo zien we naast het merk en het type ook ander technische gegevens en de status van uw device van dat moment. Indien nodig kunnen we software toevoegen of updates uitvoeren.

Windows download Apple download

Apple Beveiliging
Als u gebruik wilt maken van Teamviewer of 24Connect RMM op uw Mac dan zal je hiervoor nog rechten in moeten stellen, om dit te doen ga je naar: > Systeem voorkeuren > Veiligheid en Privacy > Privacy > Toegankelijkheid. Hier dien je Teamviewer of 24Connect RMM toe te voegen door op het plus knopje te drukken, meer informatie kun je vinden op de site van de leverancier.

- Meer informatie over Teamviewer toegang op Mac toestaan.
- Meer informatie over 24Connect RMM toegang op Mac toestaan.