Telefonieoplossingen van 24Connect

Connectivity

De toekomst van telefonie

Voice van 24Connect is bereikbaar zijn waar, hoe en wanneer je wilt. Optimale flexibiliteit, tegen voorspelbare kosten.

Voice – zakelijk bellen via de Cloud

Voice van 24Connect betekent zakelijk bellen via de Cloud. Vast, mobiel of een combinatie daarvan. We gebruiken de nieuwste VoIP-technieken om jou de beste en meest toegankelijke telefonie-oplossing te bieden. Dat zorgt voor simpele abonnementen en lagere kosten, maar vooral volledige controle over je bereikbaarheid en perfecte integratie van vast en mobiel. Voice maakt telefonie flexibel, schaalbaar en betaalbaar.

Managed Voice – De digitale telefooncentrale

Met Managed Voice beschik je over een hypermoderne digitale telefooncentrale, zonder kosten voor aanschaf en onderhoud. Je richt eenvoudig de bereikbaarheid van je organisatie in, maakt belplannen en verbindt razendsnel met andere applicaties, zoals een CMS of mail. Je betaalt per werkplek of gebruiker en kunt dit ieder moment aanpassen. Zo betaal je met Managed Voice alleen voor wat je echt gebruikt. Ook als je groeit of inkrimpt.

Mobiele telefonie – Bereikbaar wanneer jij dat wil

Met onze Mobiele Telefonie ben je optimaal bereikbaar voor collega’s en klanten. Je stelt eenvoudig in wanneer je wel en niet bereikbaar bent, naar welke collega een beller wordt doorverbonden en wat er gebeurt buiten werktijd. Zo zorg je altijd voor een goede afhandeling van telefoontjes. Bovendien werken we met flexibele abonnementsvormen die je makkelijk aanpast aan jouw belgedrag en maandelijks kunt opzeggen.

Vast én mobiel – Integratie voor optimale flexibiliteit

Omdat je werkplek tegenwoordig overal kan zijn, moet je telefonie onafhankelijk van tijd en plaats beschikbaar zijn. Dat kan met de integratie van vast en mobiel van 24Connect. Met deze integratie fungeert je mobiel als vaste telefoon, met alle mogelijkheden die daarbij horen. Je hebt je eigen telefooncentrale bij de hand, altijd en overal. Daardoor houd je eenvoudig grip op al je communicatiestromen en wordt samenwerken een stuk makkelijker en efficiënter.

24Connect heeft dé Voice-oplossing voor jouw organisatie.