Security oplossingen
van 24Connect

Fly d m T7l XZ Pjk7 U unsplash

De rust van goede beveiliging

Hoe belangrijker IT wordt in je bedrijfsvoering, hoe groter de risico’s zijn. Malware wordt intelligenter en hacks en gijzelsoftware kunnen het voortbestaan van je organisatie bedreigen. 24Connect helpt jouw organisatie met het inrichten van een veilig netwerk, met betrouwbare oplossingen, aandacht voor bewustwording en geavanceerde securitymaatregelen.

Beveiliging van gegevens – Een extra slot op de deur

Naast het gebruik van moderne hard- en software van gerenommeerde partijen nemen we extra technische maatregelen om jouw bedrijfsgegevens te beveiligen tegen gevaar van buitenaf. Denk daarbij aan het gebruik van de meest actuele antivirussoftware en firewalls, maar ook de inrichting van 2-factor authenticatie. Daarbij maak je gebruik van een extra beveiligingsstap om toegang te krijgen tot je account of gegevens. Hierdoor minimaliseren we de kans op kwetsbaarheden door verouderde techniek.

Bewustwording – Voorkom menselijke fouten

Een geopende laptop in de trein, een simpel wachtwoord of een link in een phishingmail die per ongeluk wordt geopend: een menselijke fout kan alle beveiligingsmaatregelen teniet doen. Daarom besteden we bij 24Connect veel aandacht aan bewustwording binnen jouw organisatie. We leren medewerkers de risico’s (her)kennen en hier op een goede manier mee omgaan. Op deze manier raakt security verankerd in je organisatie en voorkom je dat jij of je collega een zwakke plek wordt.

Remote Monitoring en Management – Controle op afstand

We zorgen voor continue monitoring op afstand van jouw netwerken. We controleren de gebruiksgegevens en signaleren opvallende afwijkingen, zoals veiligheidsmeldingen, storingen in hard- en software of vreemde inlogpogingen. Daardoor hebben we inzicht in de risico’s en kunnen we direct reageren op potentiële gevaren. Hiermee borgen we jouw continuïteit zo goed mogelijk en heb jij de zekerheid van deskundig advies.

Case

Vredehof en 24Connect

Case

Cerriva en 24Connect

Case

Robitex en 24Connect

De rust van
goede beveiliging ervaren?

Let’s connect!