Cerriva, een klant om trots op te zijn

Showroom

Hoe het begon

Op een zonnige middag, omringd door de bedrijvigheid van de moderne showroom van Cerriva, werden we hartelijk ontvangen door Gerrit van het Oever. Met hem gingen we in gesprek over de prettige en langdurige samenwerking tussen Cerriva en 24Connect.

Cerriva en 24Connect

Cerriva, een toonaangevend bedrijf in hun branche, vond hun weg naar 24Connect na een periode van telefoniegebruik bij een andere aanbieder. "Ik kende Jan Willem al van jongs af aan en wist dat hij zich met IT bezighield," vertelt Gerrit. "Toen ik merkte dat onze huidige samenwerkingspartner niet meer paste bij onze visie en ik op zoek moest naar een partij met goede voorwaarden en meer flexibiliteit, kwam ik weer met hem in contact." De eindstand? Na een aantal koppen koffie was het beklonken, en dat bleek de juiste beslissing te zijn. "We hebben gekozen voor de partner waar we het meeste vertrouwen in hadden," benadrukt Gerrit.

Gerrit
Een vertrouwde partner

Onze samenwerking gaat verder dan alleen diensten en prijzen. Het gaat ook over kennisdeling.

Een evoluerende samenwerking

In de beginjaren van ons partnerschap lag de focus op telefonie. Met de ondersteuning van 24Connect maakten ze stappen in de goede richting. Maar al snel ging de samenwerking verder dan alleen op het gebied van telefonie. "Ons bedrijf groeide en er dienden zich nieuwe uitdagingen aan," vervolgt Gerrit. "IT is niet onze wereld – daarom waren we echt op zoek naar een kennispartner die ons kon begeleiden en ondersteunen," legt hij uit. "De stap om vervolgens alles – zoals voice, connectivity, security en onze Cloud werkplek– onder te brengen bij één partij gaf voornamelijk veel rust."

De voordelen en de toekomst

Het is mooi om te zien dat Cerriva begrijpt dat een organisatie andere behoeften heeft naarmate het groeit. Ze realiseren zich dan ook als geen ander dat ze moeten investeren in partners die hen kunnen helpen bij het navigeren door een steeds snellere en digitalere wereld. Daarom kijken wij – 24Connect - graag samen vooruit naar de toekomst, terwijl we bouwen aan een nog sterkere en langdurige relatie.

Klanten aan het woord

Gerrit verteld over de samenwerking tussen Cerriva en 24Connect