Connectivity oplossingen
van 24Connect

Thomas jensen h3v T1 Kp0 Fx A unsplash

Klaar voor de toekomst

Goed internet legt de wereld in je handpalm. Het geeft je elk moment toegang tot alle informatie die je nodig hebt en maakt klanten en collega’s dichterbij dan ooit. Met de Connectivity-oplossingen van 24Connect kun je altijd vertrouwen op goed internet. Wij bieden een stabiel, betrouwbaar zakelijk netwerk en een gedegen IT-infrastructuur, die voldoet aan de strengste veiligheidseisen. Zo is jouw organisatie klaar voor de toekomst.

Zakelijk internet - Altijd online

Er is weinig meer frustrerend dan onnodig slecht of duur zakelijk internet. Zeker nu samenwerking en communicatie grotendeels online gebeurt. 24Connect beschikt over een ruim portfolio met stabiele, betrouwbare internetverbindingen die aansluiten op de behoeften van jouw organisatie. Wij werken uitsluitend met gerenommeerde partners als KPN, Eurofiber, Ziggo Zakelijk, NDIX, Bright Access, Weserve en Delta Fiber. Daardoor ben je zeker van maximale uptime en zijn je interne communicatiestromen beschermd in één veilig en efficiënt netwerk.

Betrouwbare infrastructuur - Zekerheid van kwaliteit

Goede Connectivity-infrastructuur is essentieel voor een optimale bedrijfsvoering. Daarmee bedoelen we dat een vakkundige aanleg van je bedrijfsnetwerk niet alleen de werking verbetert, maar ook risico’s voorkomt. Ouderwetse Wifi-modems kunnen bijvoorbeeld een potentiële kwetsbaarheid vormen bij hacks en andere cyberaanvallen. Onze experts verzorgen de aanleg van het bedrijfsnetwerk voor je computerhardware en telefonieapparatuur, met de nieuwste technologie. Dat geeft zekerheid van kwaliteit en maakt ondernemen een stuk meer ontspannen.

Managed services – Geen omkijken naar de techniek

Jij moet kunnen doen waar je goed in bent, met IT die je daarbij ondersteunt. Je druk maken om technische updates of storingen hoort daar niet bij. Dat begrijpen we maar al te goed. Daarom biedt 24Connect alle Connectivity-oplossingen als managed services. Hiermee verzorgen wij het volledige beheer van je netwerk. Wij zijn je eigen IT-afdeling buiten de deur, waar je met al je vragen terecht kunt. En waar altijd iemand persoonlijk klaar staat om je te helpen.