Robitex - Interview met Danielle van Robitex

Pand robitex

Een sterke samenwerking met 24Connect

Robitex, gespecialiseerd in merkversterking, biedt een unieke collectie geschenken, gadgets en giveaways aan de meest uiteenlopende bedrijven. Met aandacht voor kwaliteit, duurzaamheid en originaliteit. Niet voor niets heeft Robitex voor het derde jaar op rij de prestigieuze titel van Leverancier van het Jaar in de wacht gesleept, mede dankzij hun uitstekende connecties met leveranciers en hun zichtbaarheid in de markt.

In de prachtige showroom, in hun fonkelnieuwe pand, heerst een sfeer van huiselijke warmte. Omringd door de meest uiteenlopende producten, schuiven we aan bij Daniëlle: Algemeen directeur. Klaar om ons te laten inspireren door haar verhaal over de langdurige samenwerking met 24Connect.

Daniëlle begint met een glimlach te vertellen: "Ik ken Jan-Willem van 24Connect uit de privésfeer. Tien jaar geleden, toen 24Connect net van start ging, hebben we elkaar zakelijk ontdekt. Ze hebben ons destijds geholpen met VoIP telefonie en internet, een vrij nieuwe wereld destijds."

Korte lijnen en compleet ontzorgd

Waarom is Robitex zo blij met 24Connect? Daniëlle legt uit: "Het draait om de korte lijnen, de nabijheid, en het feit dat we serieus worden genomen. Bij 24Connect ben je geen nummer. Alles, van internet en telefonie tot IT en security, wordt onder één dak verzorgd. Dankzij hun advies hebben we een flinke professionaliseringsslag gemaakt.

Flexibiliteit en snelheid zijn ook grote voordelen van de samenwerking met 24Connect. Daniëlle prijst het stabiele team en de persoonlijke aandacht die Robitex ontvangt. "Je wilt ontzorgd worden, vooral als je een bedrijf hebt met zoveel klanten die veel aandacht vragen. Storingen zijn voor ons geen optie, want we moeten altijd bereikbaar zijn."

Dynamisch en effectief

De impact van COVID was onmiskenbaar. Bezoeken aan de showroom werden minder frequent, en alles verplaatste zich naar virtuele platforms zoals Teams. Voor een bedrijf dat gespecialiseerd is in fysieke producten, bracht dit uitdagingen met zich mee. "Door de nieuwe techniek die 24Connect ons heeft aangeboden, kunnen we nu onze producten dynamisch en effectief online presenteren," legt Daniëlle uit. "We geven nu geregeld onlinepresentaties en -productuitleg, allemaal via Teams. Het voegt meer dynamiek toe aan onze interacties met klanten."

De toekomt met 24Connect

Daniëlle schetst de toekomst met 24Connect als volgt: "We gaan graag op dezelfde voet door, meegaan met de tijd. Graag worden we geïnformeerd over nieuwe trends, want in de wereld van IT en technologie ben je al snel 'oud'. We hebben gelukkig al enorme stappen gezet op dat gebied."

Zo heeft 24Connect zelfs bijgedragen aan het complete IT-plan voor Robitex's nieuwe pand. "Ze hebben een plan van aanpak opgesteld en het interne netwerk zo opgezet dat overal in het pand gewerkt kan worden," legt Danielle uit. "Over een tijdje zullen we samenkomen om de laatste details te bespreken. Verandering kost dan misschien wat tijd, maar het is het absoluut waard."

Klanten aan het woord

Danielle vertelt over de samenwerking tussen Robitex en 24Connect