Cloud oplossingen
van 24Connect

20221004 24 Connect 59 Edit

CLOUD OPLOSSINGEN VAN 24CONNECT

Overal en altijd kunnen werken alsof je op kantoor zit, met alle gewenste data en applicaties bij de hand.

24Workspace - De digitale werkplek

24Workspace is de digitale start van je dag. We richten een startpagina voor je in, waarmee je al je zakelijke programma’s, documenten en data bij de hand hebt. Agenda, mail, CMS-systemen, bedrijfsbestanden, alles staat voor je klaar en kan met één druk worden geopend. 365 dagen per jaar, 24 uur per dag, op elke locatie, op elk apparaat. Het online portaal beschikt bovendien over een naadloze integratie met Microsoft 365, waardoor alle bekende Office-apps als Teams, Excel en Outlook direct beschikbaar zijn. Ook andere apps zijn makkelijk te koppelen. Daarmee vormt 24Workspace een solide basis voor flexibel ondernemen.

Microsoft Teams - modern samenwerken

Wanneer je als team een plek hebt waar je dingen kunt maken en beslissingen kunt nemen, zijn er geen grenzen. Teams brengt alles samen in een gedeelde werkruimte waar je kunt chatten, Online kunt vergaderen, bestanden kunt delen en met zakelijke apps kunt werken.

Teams is te gebruiken op elk device en integreert met andere Microsoft 365-apps.

Ook kunnen wij Teams combineren met jou telefoonsysteem en voert men zo zakelijke gesprekken.

Microsoft Sharepoint – je intelligente intranet

Deel en beheer bestanden en documenten, kennis en toepassingen om teamwerk te stimuleren, snel informatie te vinden en moeiteloos samen te werken in de hele organisatie. Maak gebruik van gezamenlijke kennis en zorg voor betrokkenheid van de medewerkers. Met Sharepoint deel je eenvoudig bestanden en wordt samenwerken heel makkelijk.

Microsoft 365 – Flexibiliteit voorop

Microsoft 365 brengt de bekende Office-programma’s naar de Cloud. Hierdoor heeft iedere medewerker altijd en overal veilig toegang tot bijvoorbeeld zakelijke Outlook, gedeelde agenda’s, online vergaderingen en de nieuwste versies van documenten. Dit maakt een einde aan het eindeloos doorsturen van nieuwe versies, of het persoonlijk afstemmen van agenda’s. Samenwerken gaat sneller en makkelijker. Doordat Microsoft 365 een abonnementsservice is zit je niet vast aan hoge investeringen, worden updates geregeld door Microsoft zelf en voeg je eenvoudig nieuwe gebruikers toe. Hierdoor ondersteunt Microsoft 365 op een laagdrempelige manier het moderne werken.

Microsoft - Azure Virtual Desktop

Een alternatief voor remote desktop, kies dan voor Azure Virtual Desktop. Azure Virtual Desktop is een op Microsoft Azure gebaseerd systeem voor het
virtualiseren van zijn Windows-besturingssystemen en biedt gevirtualiseerde desktops en applicaties veilig in de cloud.

Gebruik Azure Virtual Desktop voor applicatie-streaming om vanaf vrijwel elke locatie op uw desktops, laptops en tablets te werken.

Microsoft Azure biedt een directory met honderden verschillende services die u kunt gebruiken, waaronder volledige virtuele machines, databases, bestandsopslag, back-ups en services voor mobiele en web-apps. Perfect voor dynamische, ambitieuze organisaties.

Case

Vredehof en 24Connect

Case

Cerriva en 24Connect

Case

Robitex en 24Connect

Het gemak van de
Cloud ervaren?

Let’s connect!