Vredehof en 24Connect

Uitvaartcentrum Enschede 2021 scaled

Een duurzame samenwerking

We schuiven aan bij Pedro Swier, de bevlogen Algemeen Directeur van Vredehof Uitvaartverzorging: een bedrijf dat bekend staat om zijn betrouwbare en hoogwaardige dienstverlening op het gebied van uitvaartzorg. Met een kop koffie in de hand delen we een inspirerend gesprek over de duurzame samenwerking tussen Vredehof en 24Connect. Ontdek hoe wij elkaar versterken en bouwen aan een toekomst waarin vertrouwen, ontzorging en wederkerigheid centraal staan.

De relatie met onze partners

"Het is echt cruciaal voor ons om een goede relatie te hebben met onze partners, en dat betekent ook écht de tijd nemen voor elkaar," benadrukt Pedro. "We moeten ervoor zorgen dat we elkaar blijven spreken, face-to-face. Dat is belangrijk voor het opbouwen van vertrouwen en solidariteit.“

Voor Vredehof zijn betrouwbaarheid en continuïteit van essentieel belang, vooral als het gaat om hun meest kritieke processen. "Als onze telefoons niet werken, kunnen we ons werk niet doen," legt Pedro uit. Hij prijst dan ook de snelle actie van 24Connect, zelfs als er 's nachts een storing optreedt. "Ik herinner me nog dat jullie op Koningsdag voor onze deur stonden, direct klaar om ons te helpen. Dat no-nonsense karakter waardeer ik enorm. Het toont toewijding aan onze samenwerking."

De wederkerigheid van de geldstromen is ook een belangrijk aspect voor Vredehof. Pedro legt uit: "We vinden het belangrijk dat het geld dat we verdienen ook weer terugvloeit naar ons werkgebied. We zijn dankbaar dat we kunnen werken met mensen waar we op kunnen vertrouwen en waar we trots op zijn. We hebben duidelijke afspraken gemaakt over de dienstverlening en het beheer van risico's. Het is een stukje borging: 'als dit gebeurt, dan doen we dat'. Die heldere afspraken geven ons gemoedsrust."

Een van de voordelen van de samenwerking met 24Connect is de mate van ontzorging die Vredehof ervaart. "Normaal gesproken ben je gewoon een nummer," zegt Pedro. "Maar bij 24Connect voelen we ons echt herkend en gekend op naam. Iedereen weet hoe de lijnen lopen en we worden op de hoogte gehouden van de nieuwste technieken en ontwikkelingen. Het is een samenwerking waarbij kennisdeling centraal staat. Zo hebben we meerdere gesprekken gevoerd en ze hebben ons goed geholpen bij de migratie naar de cloud."

Met het oog op de toekomst kijkt Vredehof uit naar verdere groei en ontwikkeling. "Het is belangrijk om een sparringpartner te hebben," zegt Pedro. "We hebben geleerd dat we soms externe expertise moeten inschakelen en dat modernisering van ons bedrijf noodzakelijk is. We zijn nu overgestapt naar AFAS, wat een grote stap is geweest. Maar we hebben vertrouwen in 24Connect en in onze gezamenlijke toekomst."

In de samenwerking met 24Connect is duurzaamheid een belangrijk aspect. "We willen graag kennis en ideeën delen, ook op het gebied van groene initiatieven," legt Pedro uit. "We werken graag samen aan een groenere toekomst."

Als afsluiting benadrukt Pedro het belang van open communicatie en wederkerigheid in een succesvolle samenwerking. "We durven elkaar de waarheid te zeggen en houden rekening met elkaars belangen. Wederkerigheid staat centraal in onze relatie."

Klanten aan het woord

Pedro verteld over de samenwerking tussen Vredehof en 24Connect