Elektramat en 24Connect

Elektramat xander

Twentse kracht, wereldwijde connectie

Denk je aan elektrische oplossingen op maat? Dan denk je aan Elektramat. Met bijna 15 jaar ervaring is Elektramat een gevestigde naam in de wereld van elektrotechniek, zowel voor professionals als particulieren. Tijdens een inspirerend gesprek met Xander Berendsen, de Operationeel Directeur van Elektramat, kregen we niet alleen een kijkje achter de schermen van deze innovatieve organisatie, maar ook in hun samenwerking met 24Connect.

Innovatie en groei

Elektramat is niet zomaar een groothandel - het is een dynamische organisatie die voortdurend streeft naar innovatie en groei. Met een team van 460 toegewijde medewerkers verwerkt Elektramat dagelijks maar liefst 3000 tot 4000 orders. Wat indrukwekkende operationele capaciteit vraagt én een goedwerkend, betrouwbaar IT-netwerk.

Van start tot bloei

"Al vijf jaar lang is 24Connect aan boord," zegt Xander. "Zij zijn echt met ons meegegroeid. Wat begon als een samenwerking op het gebied van klantenservice, groeide al snel uit tot een compleet netwerk van verschillende interne- en externe verbindingen, een uitgebreid datacenter, telefonie en internet.

Flexibiliteit en expertise vormen de kern van onze samenwerking," vervolgt hij. "24Connect heeft ons ontzorgd in het implementeren van meerdere glasvezelverbindingen, waardoor ons bedrijf altijd verbonden is én klaar is voor toekomstige groei. Het draadloze wifi-netwerk dat zij hebben opgezet draagt hier ook aan bij.

De samenwerking is naast efficiënt, ook erg prettig," benadrukt Xander. "Het werken met een regionale partij heeft veel voordelen: ze zitten letterlijk om de hoek, wat zorgt voor korte communicatielijnen en die herkenbare Twentse mentaliteit. Hierdoor kunnen we snel schakelen en is persoonlijk contact makkelijk gemaakt. Dat geeft vertrouwen.”

Samen naar succes

Als 24Connect zijn wij ontzettend trots om een krachtig team te vormen met een uniek bedrijf als Elektramat. En laten we eerlijk zijn, het feit dat we allebei juichen voor hetzelfde voetbalteam (FC Twente) maakt deze samenwerking alleen maar leuker! Met een flinke dosis innovatie, groeikracht én klantgerichtheid kijken we uit naar nog veel jaren vol mooie samenwerkingen.

Klanten aan het woord

Xander vertelt over de samenwerking tussen Elektramat en 24Connect